Beoordelingen van China Norg

Recente recensies van China Norg

4 sterren na 21 reviews

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slordig dat de saté werd vergten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd op tijd bezorgt top Wij zijn heel tevreden. Janna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij halen heel vaak op. Dit was de eerste keer op deze manier en beviel ons goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedereen was erg tevreden. Smaakvol en goed op temperatuur. Prima porties. Ook bestellen online gaat erg makkelijk.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd: tijdige bezorging en lekker eten.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, meeeer dan genoeg en prima voer.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site, hoefden maar even op de bestelling te wachten We hadden het 2 pers maandmenu wat werkelijk om te smullen was Top !!!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt perfect dit online bestellen. Bezorging is snel. En het eten is heerlijk. Aanrader.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op de aangevraagde tijd bezorgd. En de kwaliteit van het eten is goed! Alles goed warm en lekker.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, de bestelling stond op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We plaatsten een bestelling die we om 1810h zouden kunnen ophalen. We stonden keurig op tijd daar, maar moesten vervolgens nog dik kwartier wachten. Geeft allemaal niks, maar beloof dan niet dat het om 1810h klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, we konden van menu B met 4 personen eten. Lekker

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten