Beoordelingen van China Norg

Recente recensies van China Norg

5 sterren na 248 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer prima

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was mooi op tijd en het eten smaakte ons prima.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten en de service zijn steeds goed. !!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super altijd op tijd en heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en meer dan genoeg.

, 02-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten wel een beetje teveel

, 28-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op afgesproken tijd Corona proof bezorgd en goede kwaliteit van het eten

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, prima op tijd ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en ruim voldoende eten mbt tot prijs en kwaliteit. Bezorging was keurig op tijd. Dikke pluim

, 24-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben heerlijk gegeten voor een nette prijs. En ze kwamen zelfs bezorgen op de camping. Top service!

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 23-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, voldoende voor iedereen

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastische maaltijd! Fijn dat er een nieuwe smaak (kerrie) bij is gekomen. Eerst waren er drie rode (tomaatsmaak) gerechten, nu is een ervan kerrie. Goed voor de variatie en kip en kerrie samen blijft een gouden combinatie. Het vlees van de babi pangang was knapperig en mager. De bezorging was zoals altijd precies op tijd. We vinden zo'n maaltijd van de maand echt een grote verwennerij.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Op de afgesproken tijd was ons eten klaar. Heerlijk en ruim voldoende voor een nette prijs.

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Ideaal zo van tevoren bestellen en alvast betalen . En het was heerlijk .

, 14-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en veel eten. Maar gebakken banaan hoort toch ect pindasaus bij

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goed eten, heerlijke saté en snelle bezorging en vriendelijke bezorger

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging met een glimlach! Lekkere en goeie Chinees.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

was mooi op tijd en goed warm en het smaakte heerlijk

, 09-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en lekker van smaak! Bezorging 10 minuten te laat maar dat mag de pret niet drukken. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 04-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker!

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij waren dik tevreden, het eten heeft prima Gesmaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!! We zijn hier weer met vakantie.. Verheugden ons al op het Chinese eten. Gelijk de eerste dag gehaald... Voor ons het beste Chinees restaurant!!!

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten.

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk bestellen, betalen en afhalen!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde erg lang bijna 1,45 uur dat was jammer want daardoor moesten sommigen snel eten omdat ze weg moesten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, op tijd gebracht, zeer ruime hoeveelheden.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is goed, houd wel van pittig maar dit is veel te scherp.

, 16-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten met de familie ! Was de eerste bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere loempias! Vulling met kip was wel mager

, 05-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

👌

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd heerlijke gerechten aan huis bezorgd. Wij hebben genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor 12 personen eten besteld en laten bezorgen. Het Chinese eten was heerlijk, en meer dan genoeg! Kwaliteit van het friet en de frikandel waren echt niet goed. Zachte vette friet en een droge harde frikandel. De bezorger was stipt op tijd.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt niet lekker. De loempias waren prima, maar de andere gerechten smaakten heel flauw en gewoon slecht. We hebben een beetje gegeten en de rest weggegooid. Onze aanbeveling: een andere kok.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten was lekker. Op tijd klaar. Goede service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen, keurig op tijd klaar bij het ophalen, veilige overdracht in deze coronatijd en heerlijk eten!! Een 10!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We werden nog even gebeld of het een probleem was dat ons eten iets eerder of iets later bezorgd zou worden. Natuurlijk geen probleem! We hebben heerlijk gesmuld!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Picobello bv

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Prima kwaliteit, ruime porties!

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten ruim voldoende

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer lekker en lekker snel bezorgd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Royale portie. Zeer tevreden.

, 14-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en ruim voldoende

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte service ondanks de Corona

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Afspraak was 18.00 uur,het werd helaas 18.45 uur. We hadden vroeg besteld,ivm dat we visite hadden en op tijd naar huis wilden. Dat was dus niet relaxed eten. We kregen wel kroepoek als excuus. Maar was geen gezellig einde van een gezellige dag helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

helaas de laatste keer. Vorige keer waren ze wat vergeten, en kregen we deze keer geen compensatie voor. Opzich geen ramp, alleen komt de bezorger ook nog eens 45min te laat, terwijl we ruim 3 uur van te voren hebben besteld. Erg jammer aangezien het eerder altijd op tijd was en ze wel klant gericht bezig waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de Moederdag drukte werden de coronamaatregelen goed in acht genomen. De maaltijd was vers, heet en zalig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd bezorgd, prima kwaliteit en nog lekker warm. De website vond ik goed en makkelijk te volgen. Prima dus

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen ging makkelijk en de bestelling was op de genoemde tijd gereed om af te halen. Smaak was uitmuntend!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten .

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima op tijd gereed!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel bezorgd en op afstand e.d. wegens Corona, top!!

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zoals altijd goed, maar bij thuiskomst bleek dat het blikje cola er niet bij was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima bezorgd en heerlijk gegeten!! De eerste keer dat we lieten bezorgen wegens onze zelfquarantaine. Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle service. De bestelling online gedaan en dat werkte prima! We hebben lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering en heerlijke gerechten

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijkomende kosten zonder dat je het weet Tasje en overmakingskosten Slechte zaak

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Prima op tijd bezorgd

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk. Prima keuze van ingrediënten. snelle en veilige aflevering We hebben genoten.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 Ster

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Zelfs nog lekkererde dan voor de Corona virus. Erg smakelijk en verser!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten. Bij de bestelling komt de bezorgtijd keurig overeen. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super en zeker voor herhaling vatbaar

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten uitstekend van smaak en was de hoeveelheid zeer royaal. De bediening bij afhalen was ook prima.

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg lekker !!

, 21-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling plaatsen ging niet moeilijk, prettig om te zien wat de status van bezorging was en gezien de coronatijd werd het eten netjes bij de deur bezorgd. Hartelijk dank.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Er zat 40 minuten tussen online bestellen en het uitleveren vanuit het Corona raampje. Ruim een kwartier langer dan beloofd. Verder alles lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top Chinees eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhandeling en goed en corona veilig afgeleverd aan afhaalloket.

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

super handig goed geregeld.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was prima voor elkaar en lekker eten

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben eten bezorg en was mooi op tijd eten was heerlijk en we konden er 2 dagen van eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een duidelijke (eigen) bestel site,het bestelde eten was heerlijk, en een snelle keurige bezorging Niets op aan te merken

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd betrouwbaar en vriendelijk. Prima kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! De webshop werkt super. Thuis bestellen en betalen gaat prima. Wij kozen voor afhalen, volgende keer proberen we het bezorgen. Slim initiatief in deze Coronatijd.

, 09-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima geregeld, we hebben heerlijk gegeten!

, 07-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte goed!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond besteld. Het eten was nog warm en zeer smakelijk ! Echt goed en met smaak gegeten !!

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede snelle service en prima eten

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed heet en naar smaak 100% top dit ga ik nog eens weer doen klasse voor jullie allemaal

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

China Norg is zeker aanraden

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sterren zeggen genoeg

, 02-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker eten, bezorging was ook super. Alleen iets later dan afgesproken/gezegd was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na verkeerd geleverd te hebben direct opgelost, kwaliteit van het eten is oke, maar niet denderend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onze online geplaatste bestelling werd netjes en keurig op tijd bezorgd. De bezorger was erg vriendelijk. Het eten was lekker! Bedankt!

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd keurig op tijd geleverd en was lekker warm. Smaakte lekker. Een pluim.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging perfect en eten was heerlijk, volgens mij allemaal supervers. Bedankt, van genoten

, 19-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed / Lekker en op tijd gebracht

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk 👍

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en een prima kwaliteit

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede service en super lekker eten!

, 14-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

knapperige groente maar de ossenhaas is over de tjap tjoy heen gevlogen zat nog niet voor 75 gr ossenhaas in te duur voor 12,75

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke bediening, precies op tijd klaar. Prima eten!

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld Heerlijk eten Keurig op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, maar bezorging duurde anderhalf uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was aangebrand, ik ben bang door de drukte gisteren. Hierdoor hebben we veel van de bestelling moeten weggooien, zonde! We hadden liever iets langer gewacht, want nu was de kwaliteit niet goed.

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd is drama. 18.10uur besteld het zou er om 19.10 zijn. We hadden pas eten om19.45! Na erachter gebeld te hebben. Geen excuus en geen korting of dergelijke. Wij wonen gewoon in Norg zolang hoeft het niet te duren. Als wij vanuit Assen bestellen is het er nog sneller en optijd!

, 19-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben gesmuld!

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Normaal vijf sterren, maar nu vier omdat ik 5 minuten moest wachten (onverwacht grote bestelling) Kan gebeuren, niet erg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt veel te lang, bijna 1,5 uur moeten wachten. 20 min later dan de aangegeven tijd. Was niet de eerste keer. Wel de laatste!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal gesproken is het super. Eten was nu lauw. Daardoor niet zo lekker. Bezorging was sneller dan aangegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer prima

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima maaltijd en meer dan voldoende.

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 03-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden voor 19.00 uur besteld. We zijn gebeld dat het een kwartier later zou worden namelijk 19.15 uur. Echter het kwam pas een keer tegen 19.50 uur. Dat was echt lang wachten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en vriendelijke service. Lekker eten. Meerdere keren besteld naar volle tevredenheid.

, 28-01-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en de bestelling was keurig op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 30 min eerder dan gepland Toppie

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd, weer meer dan voldoende en exact op afgesproken tijdstip bezorgd! Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en werd netjes op tijd bezorgt. Heerlijk eten, alleen het vlees (sate stokjes en de babi pangang) had wat ons betreft iets meer gaar gemogen.

, 05-01-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk online bestellen uit heel veel keus. Duidelijk om bezorgtijd in te stellen. Bestelling werd precies op tijd besteld waarna we heerlijk gegeten hebben.

, 31-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 *****

, 29-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en weer heerlijk!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service en lekker op tijd!! Top.

, 17-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur moeten wachten op bezorging. Gelukkig gaat het normaal wel goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd precies op tijd bezorgd en heerlijk eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit, altijd bezorging precies als afgesproken en vooral heel vriendelijk

, 28-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, veel verse groente en op tijd bezorgd!

, 26-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk ,voor ons hoeft het blikje cola niet weer, we hebben dan liever kroepoek daar voor .vr gr Fam Dussel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 14-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk !en heel super snel bezorgd! Menu E weer!jammie het Zou en uur duren maar na 40 a 45 was het er al. Heb de bezorger perongeluk paar min voor de deur laten staan kloppen terwijl ik bezig was in de achtertuin hoorde ik hem niet bij de deur en mijn telefoon lag binnen excuses daarvoor! Tot de volgende keer en dan zal ik de deur gelijk open doen!

, 04-11-2019

Kwaliteit:

Rating

De loempia's waren helaas wederom te vet en de vulling op de randen aangebrand. De nasi en satésaus waren wel prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. En heel snel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Niet te vet en zout. De bezorging was prima. Goede service.

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd klaar

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de Babi pangang de container in gegaan. Smaakte zuur. De rest was prima.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 ster.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vlotte en vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Gerecht was overheerlijk. Precies goed gekruid. We hebben gesmuld.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk.doen we vaker

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg fijne website en mooie functie online bestellen & betalen & zelf afhalen met tijdsaanduiding.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen de pindasaus vond ik een beetje flauw/waterig. Verder alles heel goed!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dank zij de vlotte levering van het heerlijke eten, hebben wij een hele fijne avond kunnen beleven

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een online bestelling geplaatst. Werkt goed. Het was klaar op de afgesproken tijd. Het menu smaakte ons prima. Goed op smaak.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en verzocht om zonder Ve Tsin te leveren. Bleek niet te kunnen, toen ik voor de zekerheid zelf nog even belde, maar de bestelling was wel aangenomen en al in productie. Geen goede zaak. Gratis blikje fris is leuk gebaar, maar niet als het verkeerde wordt geleverd!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heel smakelijk, we hebben de bestelling op de afgesproken tijd mee kunnen nemen, zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het gratis blikje er niet bij werd geleverd. Verder was het eten lekker. tijdstip van ophalen klopte. Prettig om zo via internet te bestellen.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en stond op de afgesproken tijd klaar. Goede service

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel,goed warm en de loempia's waren heerlijk knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De Indische rijsttafel was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De loempia was helaas compleet aangebrand en dreef in het vet. Deze is meteen de afvalbak in gegaan.. Erg zonde. Het maandmenu was verder wel goed in orde.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd !

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke systeem. Je bepaalt zelf de tijdstip van afhalen of bezorgen.Ik heb online besteld en betaald, zelf opgehaald op afgesproken tijdstip,Moest maar 5 min wachten.Dat vond ik erg prettig, Eten was super lekker en vers! Aanrader!!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor goede prijs en mooi op tijd geleverd

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. En supersnel bezorgt,door een vriendelijke meneer. Tot snel. In ieder geval morgen bij lopend buffet Vr. Gr. Fam. Nieuwenbroek

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op tijd bezorgd.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, binnen 45 minuten bezorgd

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, 4 sterren omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd gebracht, alles goed warm en zoals je mag verwachten. graag nogeens

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, lekker veel groenten door de mihoen. Media loempia's erg lekker. Prettige bediening bij het afhalen! Voor mij hoeft het blikje drinken niet. Als jullie iets extra's willen geven bij online bestellen, zou ik liever een extra loempia'tje hebben of wat kroepoek. Niets is ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was verkeerd geleverd en de foeyong hai was aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik nog meer sterren geven het was heerlijk snelle bezorging. Bepaalt niet koud het was klasse. Bestel wel eens weer wat dik tevreden. Klant. ?

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prefecte samenstelling en op tijd klaar voor aflevering.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd, gerechten waren warm en heel lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super heerlijk .blééf nog eten over heb ik volgende dag opgewarmd heerlijk Mmmmmm .als ik chinees eten bestel dan bestel ik het alleen uit norg!! Bezorging is top !!!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de kwaliteit dit keer erg tegenvallen. De babi pangang en sate waren heel pittig. De kinderen hebben het laten liggen terwijl ze er normaal goed in eten. De gebakken garnalen waren slap en vettig. De miniloempia's waren heel donker. Tja en de bami smaakte alsof het dagen oud was. De zakjes waren ook wat raar dichtgefrommeld. Misschien is dat wat om het personeel te leren ivm condens bij de gebakken garnalen en loempia's. Er zat een gratis blikje sinas bij en die zat bij het tasje in en was dus warm. Nou wil ik daar niet over klagen omdat hij gratis was maar als tip voor betalende klanten... dat is niet handig want je wilt koud drinken bij het eten. We vonden al wat langer dat het eten achteruit was gegaan en komen hierdoor al bijna niet meer. Laatst hebben we een lopend buffet gedaan en dat smaakte prima. Daarom wilde we het weer een keer gaan proberen. :( :( :( Het kan zo lekker zijn.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne website. Vers eten, niet te zout. Alleen de gratis cola zat er niet bij?

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen was alles lekker en goed bereid, maar... Ik moest 10 minuten wachten op de bestelling, terwijl we een tijd (online) hadden afgesproken. Ook kregen we het beloofde gratis drinken als je online bestelde. Verder waren de loempia’s heel erg donker/tegen verbrand aan.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend. Het was alleen een kwartier later klaar dan de aangegeven tijd op de site. Gezien de deukte bij het ophalen heb ik er wel begrip voor,maar toch.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg super. Heerlijk, goede kwaliteit en gunstig geprijsd, Ik heb via de site besteld en exact op de afgesproken tijd op gehaald.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren verkeerd besteld, gevraagd om mijn betaalde geld terug te krijgen. Dit kreeg ik dus gewoon niet terug! Deze zaak dus nooit meer!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, op internet besteld, op tijd klaar en heerlijk gegeten. Zoals altijd hier.?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen kroepoek erbij. Was mijn laatste bestelling bij jullie.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima !

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en ook nog goed warm. Het eten, Happy menu E, was heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide Goed

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie vlotte bestelling. Alleen bij het vegetarische gerecht Zat in de nasi gewoon ham. Rest van eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rijsttafel en andere bijbestelde gerechten, gevarieerd en erg lekker. De afhaaltijd klopte exact met wat de website bij de bestelling aangaf. Het beloofde drankje ontbrak echter, maar dat is niet erg. On line bestellen is dus een goed alternatief voor telefonisch bestellen.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goed bij aankomst was het al klaar om mee te kunnen nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige overzichtelijke website. Makkelijk met iDeal betalen en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker. Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg bericht dat het om 17.45 zou komen, kreeg het om 17.15. Kreeg 18.15 bericht dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd, gaan we vaker doen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via site besteld, Snel bezorgd, ideaal!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten maar rijst had bami moeten zijn.En een goede bezorging.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slordig dat de saté werd vergten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd op tijd bezorgt top Wij zijn heel tevreden. Janna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij halen heel vaak op. Dit was de eerste keer op deze manier en beviel ons goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedereen was erg tevreden. Smaakvol en goed op temperatuur. Prima porties. Ook bestellen online gaat erg makkelijk.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd: tijdige bezorging en lekker eten.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, meeeer dan genoeg en prima voer.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site, hoefden maar even op de bestelling te wachten We hadden het 2 pers maandmenu wat werkelijk om te smullen was Top !!!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt perfect dit online bestellen. Bezorging is snel. En het eten is heerlijk. Aanrader.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op de aangevraagde tijd bezorgd. En de kwaliteit van het eten is goed! Alles goed warm en lekker.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, de bestelling stond op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We plaatsten een bestelling die we om 1810h zouden kunnen ophalen. We stonden keurig op tijd daar, maar moesten vervolgens nog dik kwartier wachten. Geeft allemaal niks, maar beloof dan niet dat het om 1810h klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, we konden van menu B met 4 personen eten. Lekker

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten