Beoordelingen van China Norg

Recente recensies van China Norg

5 sterren na 88 reviews

, 17-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en op tijd klaar

, 12-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas is de Babi pangang de container in gegaan. Smaakte zuur. De rest was prima.

, 10-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd 5 ster.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een vlotte en vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten.

, 13-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Gerecht was overheerlijk. Precies goed gekruid. We hebben gesmuld.

, 08-09-2019

Kwaliteit:

Rating

het eten was heerlijk.doen we vaker

, 31-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Erg fijne website en mooie functie online bestellen & betalen & zelf afhalen met tijdsaanduiding.

, 28-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, alleen de pindasaus vond ik een beetje flauw/waterig. Verder alles heel goed!

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

, 21-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

dank zij de vlotte levering van het heerlijke eten, hebben wij een hele fijne avond kunnen beleven

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

We hadden een online bestelling geplaatst. Werkt goed. Het was klaar op de afgesproken tijd. Het menu smaakte ons prima. Goed op smaak.

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top eten

, 03-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online besteld en verzocht om zonder Ve Tsin te leveren. Bleek niet te kunnen, toen ik voor de zekerheid zelf nog even belde, maar de bestelling was wel aangenomen en al in productie. Geen goede zaak. Gratis blikje fris is leuk gebaar, maar niet als het verkeerde wordt geleverd!

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was heel smakelijk, we hebben de bestelling op de afgesproken tijd mee kunnen nemen, zeer tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Jammer dat het gratis blikje er niet bij werd geleverd. Verder was het eten lekker. tijdstip van ophalen klopte. Prettig om zo via internet te bestellen.

, 06-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 29-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en keurig op tijd

, 21-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk en stond op de afgesproken tijd klaar. Goede service

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnel,goed warm en de loempia's waren heerlijk knapperig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De Indische rijsttafel was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-06-2019

Kwaliteit:

Rating

De loempia was helaas compleet aangebrand en dreef in het vet. Deze is meteen de afvalbak in gegaan.. Erg zonde. Het maandmenu was verder wel goed in orde.

, 10-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Alles prima, lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en op tijd !

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijke systeem. Je bepaalt zelf de tijdstip van afhalen of bezorgen.Ik heb online besteld en betaald, zelf opgehaald op afgesproken tijdstip,Moest maar 5 min wachten.Dat vond ik erg prettig, Eten was super lekker en vers! Aanrader!!!

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit voor goede prijs en mooi op tijd geleverd

, 26-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. En supersnel bezorgt,door een vriendelijke meneer. Tot snel. In ieder geval morgen bij lopend buffet Vr. Gr. Fam. Nieuwenbroek

, 08-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en precies op tijd bezorgd.

, 05-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, binnen 45 minuten bezorgd

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en goed!

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker, 4 sterren omdat er altijd ruimte moet zijn voor verbetering

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd gebracht, alles goed warm en zoals je mag verwachten. graag nogeens

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, lekker veel groenten door de mihoen. Media loempia's erg lekker. Prettige bediening bij het afhalen! Voor mij hoeft het blikje drinken niet. Als jullie iets extra's willen geven bij online bestellen, zou ik liever een extra loempia'tje hebben of wat kroepoek. Niets is ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was verkeerd geleverd en de foeyong hai was aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik nog meer sterren geven het was heerlijk snelle bezorging. Bepaalt niet koud het was klasse. Bestel wel eens weer wat dik tevreden. Klant. ?

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prefecte samenstelling en op tijd klaar voor aflevering.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd, gerechten waren warm en heel lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super heerlijk .blééf nog eten over heb ik volgende dag opgewarmd heerlijk Mmmmmm .als ik chinees eten bestel dan bestel ik het alleen uit norg!! Bezorging is top !!!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de kwaliteit dit keer erg tegenvallen. De babi pangang en sate waren heel pittig. De kinderen hebben het laten liggen terwijl ze er normaal goed in eten. De gebakken garnalen waren slap en vettig. De miniloempia's waren heel donker. Tja en de bami smaakte alsof het dagen oud was. De zakjes waren ook wat raar dichtgefrommeld. Misschien is dat wat om het personeel te leren ivm condens bij de gebakken garnalen en loempia's. Er zat een gratis blikje sinas bij en die zat bij het tasje in en was dus warm. Nou wil ik daar niet over klagen omdat hij gratis was maar als tip voor betalende klanten... dat is niet handig want je wilt koud drinken bij het eten. We vonden al wat langer dat het eten achteruit was gegaan en komen hierdoor al bijna niet meer. Laatst hebben we een lopend buffet gedaan en dat smaakte prima. Daarom wilde we het weer een keer gaan proberen. :( :( :( Het kan zo lekker zijn.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne website. Vers eten, niet te zout. Alleen de gratis cola zat er niet bij?

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen was alles lekker en goed bereid, maar... Ik moest 10 minuten wachten op de bestelling, terwijl we een tijd (online) hadden afgesproken. Ook kregen we het beloofde gratis drinken als je online bestelde. Verder waren de loempia’s heel erg donker/tegen verbrand aan.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend. Het was alleen een kwartier later klaar dan de aangegeven tijd op de site. Gezien de deukte bij het ophalen heb ik er wel begrip voor,maar toch.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg super. Heerlijk, goede kwaliteit en gunstig geprijsd, Ik heb via de site besteld en exact op de afgesproken tijd op gehaald.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren verkeerd besteld, gevraagd om mijn betaalde geld terug te krijgen. Dit kreeg ik dus gewoon niet terug! Deze zaak dus nooit meer!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, op internet besteld, op tijd klaar en heerlijk gegeten. Zoals altijd hier.?

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen kroepoek erbij. Was mijn laatste bestelling bij jullie.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima !

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en ook nog goed warm. Het eten, Happy menu E, was heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide Goed

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie vlotte bestelling. Alleen bij het vegetarische gerecht Zat in de nasi gewoon ham. Rest van eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rijsttafel en andere bijbestelde gerechten, gevarieerd en erg lekker. De afhaaltijd klopte exact met wat de website bij de bestelling aangaf. Het beloofde drankje ontbrak echter, maar dat is niet erg. On line bestellen is dus een goed alternatief voor telefonisch bestellen.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goed bij aankomst was het al klaar om mee te kunnen nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige overzichtelijke website. Makkelijk met iDeal betalen en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker. Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg bericht dat het om 17.45 zou komen, kreeg het om 17.15. Kreeg 18.15 bericht dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd, gaan we vaker doen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via site besteld, Snel bezorgd, ideaal!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten maar rijst had bami moeten zijn.En een goede bezorging.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slordig dat de saté werd vergten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd op tijd bezorgt top Wij zijn heel tevreden. Janna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij halen heel vaak op. Dit was de eerste keer op deze manier en beviel ons goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedereen was erg tevreden. Smaakvol en goed op temperatuur. Prima porties. Ook bestellen online gaat erg makkelijk.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd: tijdige bezorging en lekker eten.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, meeeer dan genoeg en prima voer.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site, hoefden maar even op de bestelling te wachten We hadden het 2 pers maandmenu wat werkelijk om te smullen was Top !!!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt perfect dit online bestellen. Bezorging is snel. En het eten is heerlijk. Aanrader.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op de aangevraagde tijd bezorgd. En de kwaliteit van het eten is goed! Alles goed warm en lekker.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, de bestelling stond op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We plaatsten een bestelling die we om 1810h zouden kunnen ophalen. We stonden keurig op tijd daar, maar moesten vervolgens nog dik kwartier wachten. Geeft allemaal niks, maar beloof dan niet dat het om 1810h klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, we konden van menu B met 4 personen eten. Lekker

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten