Beoordelingen van China Norg

Recente recensies van China Norg

4 sterren na 50 reviews

, 22-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

mooi op tijd gebracht, alles goed warm en zoals je mag verwachten. graag nogeens

, 17-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, lekker veel groenten door de mihoen. Media loempia's erg lekker. Prettige bediening bij het afhalen! Voor mij hoeft het blikje drinken niet. Als jullie iets extra's willen geven bij online bestellen, zou ik liever een extra loempia'tje hebben of wat kroepoek. Niets is ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was verkeerd geleverd en de foeyong hai was aangebrand.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik nog meer sterren geven het was heerlijk snelle bezorging. Bepaalt niet koud het was klasse. Bestel wel eens weer wat dik tevreden. Klant. 👍

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Prefecte samenstelling en op tijd klaar voor aflevering.

, 11-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Levering was op tijd, gerechten waren warm en heel lekker. Bedankt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super heerlijk .blééf nog eten over heb ik volgende dag opgewarmd heerlijk Mmmmmm .als ik chinees eten bestel dan bestel ik het alleen uit norg!! Bezorging is top !!!

, 03-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We vonden de kwaliteit dit keer erg tegenvallen. De babi pangang en sate waren heel pittig. De kinderen hebben het laten liggen terwijl ze er normaal goed in eten. De gebakken garnalen waren slap en vettig. De miniloempia's waren heel donker. Tja en de bami smaakte alsof het dagen oud was. De zakjes waren ook wat raar dichtgefrommeld. Misschien is dat wat om het personeel te leren ivm condens bij de gebakken garnalen en loempia's. Er zat een gratis blikje sinas bij en die zat bij het tasje in en was dus warm. Nou wil ik daar niet over klagen omdat hij gratis was maar als tip voor betalende klanten... dat is niet handig want je wilt koud drinken bij het eten. We vonden al wat langer dat het eten achteruit was gegaan en komen hierdoor al bijna niet meer. Laatst hebben we een lopend buffet gedaan en dat smaakte prima. Daarom wilde we het weer een keer gaan proberen. :( :( :( Het kan zo lekker zijn.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Fijne website. Vers eten, niet te zout. Alleen de gratis cola zat er niet bij😟

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Over het algemeen was alles lekker en goed bereid, maar... Ik moest 10 minuten wachten op de bestelling, terwijl we een tijd (online) hadden afgesproken. Ook kregen we het beloofde gratis drinken als je online bestelde. Verder waren de loempia’s heel erg donker/tegen verbrand aan.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Het eten was uitstekend. Het was alleen een kwartier later klaar dan de aangegeven tijd op de site. Gezien de deukte bij het ophalen heb ik er wel begrip voor,maar toch.

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gewoon weg super. Heerlijk, goede kwaliteit en gunstig geprijsd, Ik heb via de site besteld en exact op de afgesproken tijd op gehaald.

, 21-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Gisteren verkeerd besteld, gevraagd om mijn betaalde geld terug te krijgen. Dit kreeg ik dus gewoon niet terug! Deze zaak dus nooit meer!

, 13-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima service, op internet besteld, op tijd klaar en heerlijk gegeten. Zoals altijd hier.👍

, 10-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geen kroepoek erbij. Was mijn laatste bestelling bij jullie.

, 08-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

prima !

, 27-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was op tijd en ook nog goed warm. Het eten, Happy menu E, was heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar!

, 12-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beide Goed

, 07-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooie vlotte bestelling. Alleen bij het vegetarische gerecht Zat in de nasi gewoon ham. Rest van eten is prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Prima rijsttafel en andere bijbestelde gerechten, gevarieerd en erg lekker. De afhaaltijd klopte exact met wat de website bij de bestelling aangaf. Het beloofde drankje ontbrak echter, maar dat is niet erg. On line bestellen is dus een goed alternatief voor telefonisch bestellen.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Super goed bij aankomst was het al klaar om mee te kunnen nemen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Handige overzichtelijke website. Makkelijk met iDeal betalen en snel bezorgd door een vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker. Dit gaan we zeker vaker doen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kreeg bericht dat het om 17.45 zou komen, kreeg het om 17.15. Kreeg 18.15 bericht dat het onderweg was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima en op tijd, gaan we vaker doen

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk via site besteld, Snel bezorgd, ideaal!

, 25-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed eten maar rijst had bami moeten zijn.En een goede bezorging.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg slordig dat de saté werd vergten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel goed verzorgd op tijd bezorgt top Wij zijn heel tevreden. Janna.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd. Eten was prima.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij halen heel vaak op. Dit was de eerste keer op deze manier en beviel ons goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Iedereen was erg tevreden. Smaakvol en goed op temperatuur. Prima porties. Ook bestellen online gaat erg makkelijk.

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgd: tijdige bezorging en lekker eten.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 12-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, warm, meeeer dan genoeg en prima voer.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Overzichtelijke site, hoefden maar even op de bestelling te wachten We hadden het 2 pers maandmenu wat werkelijk om te smullen was Top !!!

, 05-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk gegeten!

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werkt perfect dit online bestellen. Bezorging is snel. En het eten is heerlijk. Aanrader.

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd netjes op de aangevraagde tijd bezorgd. En de kwaliteit van het eten is goed! Alles goed warm en lekker.

, 26-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Helemaal goed, de bestelling stond op afgesproken tijd klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

We plaatsten een bestelling die we om 1810h zouden kunnen ophalen. We stonden keurig op tijd daar, maar moesten vervolgens nog dik kwartier wachten. Geeft allemaal niks, maar beloof dan niet dat het om 1810h klaar is.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend, we konden van menu B met 4 personen eten. Lekker

, 07-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Prima eten